Jassentechniek workshops


Tijdens de Jassentechniek workshops leer jij hoe je zelf jouw oude belastende jas kunt uittrekken en jouw positieve jas weer kunt aantrekken!

Sinds kort is de Jassentechniek vernieuwd. De Jassentechniek is onderverdeeld in 3 losse Jassentechniek workshops: deel I, II en III.


Jassentechniek workshop I | Trek die belastende jas uit!


Veel mensen voelen het onverwerkte verleden letterlijk als een zware jas op hun schouders hangen.

Vermoeidheid, fysieke klachten, spanningen, malende gedachten en het gevoel vast te zitten zijn het gevolg. In deze Jassentechniek workshop deel I leer jij deze zware negatieve en belastende jas zelf uit te trekken. Hierdoor krijg jij weer lucht, ruimte, hernieuwde levensenergie en levensvreugde.


Jassentechniek workshop II | Ondersteun jouw gezondheid


In deze workshop leer jij je algehele gezondheid te ondersteunen.

Door specifieke belastende jassen uit te trekken en gezondheids-ondersteunende jassen weer aan te trekken. Daarnaast krijg je veel tips voor een gezond, fitaal en energiek leven!


Jassentechniek workshop III | Trek jouw positieve jas weer aan!


Deze workshop staat geheel in het teken om weer letterlijk weer in jouw eigen kracht te staan.

Gaandeweg in ons leven zijn wij veel levensenergie, levenskracht, levensvreugde, zelfvertrouwen, doel, positiviteit, passie, doorzettingsvermogen, liefde voor jezelf, etc. kwijtgeraakt of hebben wij afgegeven aan anderen. Door deze jassen weer aan te trekken bouw jij je fundament weer op, trek je letterlijk het positieve weer aan en sta je weer in jouw eigen kracht!


Tijden en locatie's voor de Workshops.


  • Tijd: 10.30 - 16.30 uur

  • Plaats: Delft, H. de Keyserweg 1 (of Hoge bergweg, Beekbergen)

  • Kosten: €85 (incl. opleidingsmateriaal, lunch, koffie en thee). contant betalen op locatie.

  • Vanaf 4 personen geeft Yvonne deze workshop ook bij u op lokatie!Nazorg:

Na het volgen van de workshop is het mogelijk om de laatste woensdagavond van de maand deel te nemen aan de transformatie-avonden waar de jassen steeds op een dieper niveau weer uitgetrokken zullen worden. Elke avond heeft een nieuw groei thema wat bekend gemaakt wordt op deze website. Kijk hiervoor bij de agenda. De transformatie-avonden vinden plaats in aan ons huisadres.


De bijdrage voor deze avonden is €25,=